Til toppen

Bedriftsprofilering

Vi ser på det som en selvfølge å tilby profesjonell profilering av arbeidsklær.

Å bli sett er å bli funnet!
Et bilde eller en tekst kan utfylle logoen og gi et positivt inntrykk av virksomheten din.

Neo-Select AS samarbeider med Avery Dennison NTP på transfermerker.

Avery Dennison NTP er en verdensledende aktør innen produksjon av transfer, og kan derfor tilby et unikt transfer som alltid garanterer fantastisk kvalitet med god fargegjengiving i tillegg til full HD-oppløsning. Der konkurrenter har mange forskjellige kvaliteter til ulike materialer tilbyr NTP èn fleksibel transferkvalitet som passer til 98% av dine tekstiler. Dette gjør din prosess enklere fra innkjøp til påsetting.

De er spesielt utviklet for å møte kravene til industriell vask, tørketrommel og kjemisk rens.Miljøvennlige produkter

Alle Avery Dennison NTP sine egenproduserte transfermerker er miljøvennlige og er Økotex® klasse 1 sertifisert, som betyr at produktene er fri for tungmetaller, bly og PVC. De tilfredstiller det strengeste kravet fra Økotex, som tilsier at produktene kan brukes i nærkontakt med babyhud.

Deres bærekraftige produksjonsmetode gjør at de bruker lite energi, pga effektiv varmegjennvinning og kjøing med smeltevann fra Jostedalsbreen. I tillegg har de papirløs produksjon og gjennvinning av polyester og tekstiler.


Avery Dennison NTP transfermerker

 

AGi

AGi er vår standard kvalitet og du kan velge forskjellige effekter og alikevel ha samme kvalitet.
AGi er et mykt, fleksibelt og fler funksjonelt transfermerke med utmerket motstandskraft mot slitasje og vasking.
Du kan velge mellom Pantone C farger, HD, Brodert effekt, Perforert, Smart transfer eller Refleks (refleks og HD kan ikke kombineres).

CP 

CP transfer er spesielt utviklet for bruk på PU belagte stoff, som for eksempel regntøy. I tillegg kan kvaliteten også brukes til å merke lær produkter og spesielle arbeidsklær.

 

Du kan velge mellom følgende effekter:

HD

HD trandfer er en miljøvennlig løsning som kombinerer fotografisk kvalitet og HD-grafikk med evnen til å tåle tøffe vaskeinstruksjoner. Dette gjør produktet egnet til de aller fleste stoffer.

Denne effekten kan brukes når du vil lage avanserte rasteringer og bilder, eller når du ønsker mange farger eller andre effekter.

Det er viktig at filene av motivene har god oppløsning for at sluttresultatet skal bli så bra som mulig.


 


Brodert effekt

Dette er HD merket som imiterer broderte merker. Transfer med brodert effekt er lettere og mykere enn de broderte merkene og oppleves derfor som mer behagelig mot kroppen.

Du kan velge mellom forskjellige typer broderingseffekter.


 


Refleks

NTP's refleksmerker kan produseres i de aller fleste Pantone C farger og transferet har en reflekterende overflate. Det anbefales å bruke fargen Pantone 877 sølv metallic da denne gir best effekt. Kvaliteten er vaskbar opp til 60 grader, men den beholder sin refleks evne best ved 40 grader vask.


 


Luster transfer

Luster transfer er et navnemerke som er ideelt for arbeidstøy og serviceklær. Det blir produsert som HD, der du kan velge mangefargede motiv, gjerne med fargebilder eller annen grafikk, eller motiv med brodert effekt.

Det er her mulighet til å legge til forskjellige navn på samme oppsett, minimum 4 stk per navn og 20 transfer per ordre.


 


Plotter transfer

Plotter brukes til ensfargede konturskårne navnemerker. Det er 18 ulike farger å velge mellom og 11 standard skrifttyper. Plotter-merkene har tre dagers leveringstid og ingen minstekvantum. Leveres også som Plotter refleks og Plotter flock.


 


Tall og bokstaver

NTP har et utvalg av tall og bokstaver som leveres innen tre dager etter bestilling. Tall og bokstaver brukes til merking av navn og nummer på idrettsdrakter, spilletrøyer og andre sportsplagg. Tall og bokstaver med eget design kan også produseres. NTP leverer tall, bokstaver og merking til mange klubber i Norge, men også til flere store internasjonale klubber.


 


For å bestille transfermerker kan du ta kontakt med oss på post@neo-select.no for videre veiledning. Dersom du allerede har funnet hvilken type merker du ønsker, kan du sende filen i god oppløsning på samme epost adresse sammen med informasjon om ønsket type, og antall.
Transfermerker brukes til merking av tøy. Transfermerker kalles blant annet også varmeoverføringsmerker, heat transfer, labels og transfertrykk. Typiske bruksområder er logoer og navnemerking på arbeidstøy, og sponsorlogoer, navn og nummer på idrettsklær.
Pris avhenger av størrelse, antall og utførelse. Ta kontakt med oss for priskalkulasjon.
Avery Dennison NTP sender normalt transfermerkene fra seg etter 4 arbeidsdager. De tilbyr også ekspressleveranser. For høye antall og i høysesong vil leveringstiden kunne være noe lenger.

Andre merker

I tillegg til transfermerker, kan vi tilby andre merker som kan passe ditt behov bedre.

 

Broderte og vevde merker

Vi kan levere broderte og vevde merker på forespørsel.
Ta kontakt for mer informasjon.

 

Selvklebende merker

Selvklebende merker for profilering av biler, merking av ski, verktøy, utstyr og lignende. Leveres i ulik utførelse for å sikre god holdbarhet på aktuelle bruksområder; ved merking av verktøy og utstyr kreves for eksempel laminering.

Egenskaper:

  • God gjenvinning av farger og motiv
  • Leveres på ark
  • Konturskåret rundt motiv eller med bunn, blank eller hvit.

Minstekvantum 25 stk, leveringstid på ca tre arbeidsdager