Skip to main content
Til toppen
Ekspress levering - Få varene dine allerede i morgen
HMS - Vi tilbyr skreddersøm for dine ansatte!
På stedet service - I form av veiledning og demonstrasjon av produkter
Vernesko S1P, Kensington Lav m/BOA

Vår nye mellomsåle med HH DUAL-STRIDE TECHNOLOGY®, kombinerer EVA og eTPU på en måte som gir optimal demping, stabilitet og energiretur. Disse skoene gir optimal komfort gjennom en lang arbeidsdag. Skoene har en slitesterk og luftig strikket overdel for god ventilasjon.

X78351
Fra:

ekskl. mva.

Vernesko S3, Kensington MXR, Lav m/BOA

HH DUAL-STRIDE TECHNOLOGY kombinerer EVA og eTPU på en dyktig måte for å gi best mulig demping, stabilitet og energiretur for å holde deg komfortabel og på beina hele dagen. Øvre deler i mikrofiber og polyester med raknebrems er bestandig mot vann og slitasje, mens en formet TPU-støtfanger og hælkapsel beskytter der det er høy slitasje.

X78355
Fra:

ekskl. mva.

Vernesko S3, Chelsea Evo 2 Wide, Lav m/BOA

Chelsea Evolution ble formet for bruk på dynamiske arbeidsplasser der du trenger lett beskyttelse som gir komfort hele dagen. Dette konseptet har blitt oppdatert med en høy rebound EVA mellomsåle og Ortholite® X25 Hybrid såle for forbedret komfort.

X78382
Fra:

ekskl. mva.

Vernesko Halvhøy S3, HH Chelsea Evo2 m/BOA

Dette konseptet har blitt oppdatert med en høy rebound EVA mellomsåle og Ortholite® X25 Hybrid såle for forbedret komfort. Vi har også oppdatert våre pustende og fuktvekende fôrmaterialer til å inkludere minst 50 % resirkulert innhold.

X78383
Fra:

ekskl. mva.


Visning
Dry'n Air Omnia Såle, Medium Fotbue

Dry'n Air Omnia sitt gode dempelag, samt fukttransporterende kanaler gir deg førsteklasses komfort i vernefottøy. Denne modellen er for de som trenger en såle med Medium fotbue.

XOMNIAMED
Fra:

ekskl. mva.

Dry'n Air Omnia Såle, Lav Fotbue

Dry'n Air Omnia sitt gode dempelag, samt fukttransporterende kanaler gir deg førsteklasses komfort i vernefottøy. Denne modellen er for de som trenger en såle med Lav fotbue.

XOMNIALOW
Fra:

ekskl. mva.

Dry'n Air Omnia Såle, Høy Fotbue

Dry'n Air Omnia sitt gode dempelag, samt fukttransporterende kanaler gir deg førsteklasses komfort i vernefottøy. Denne modellen er for de som trenger en såle med Høy fotbue.

XOMNIAHIG
Fra:

ekskl. mva.

Vernesko Lav S1P, Maia, Sort/Blå

Ekstrem demping under hele foten. Verne-joggesko med ultradynamisk design.

XMB3012
Fra:

ekskl. mva.

Skokrem Kiwi, svart 50ml

Kiwi skokrem fornyer fargen og gir næring til sko og støvler produsert i lær.

XB9099

ekskl. mva.

Dry'n Air Deo-Gel såle

Sålen er parfyrmert for å hindre vond lukt. Meget god støtdemping, anbefales brukt ved gange på hardt underlag.

XB63001
Fra:

ekskl. mva.

Vernestøvel Sagvern kl.3 EN345 Stihl

Med Stihl Special sagvernstøvler er du godt rustet til å jobbe med motorsag i våte omgivelser. Gummistøvelen har verneinnlegg som går høyt opp, og med en selvrengjørende profilsåle med kraftig mønster som gir godt grep.

X8849300
Fra:

ekskl. mva.

Sokker, HH Manchester Sort (3pk)

Manchester Sock er komfortable, holdbare sokker med meshpaneler og formsydd hæl for økt fukttransport og komfort.

X79646
Fra:

ekskl. mva.

Vernesko Sandal S1P, Manchester BOA

Bra metallfri vernesandaler med alle basis sertifiseringer. Lettvekts EVA mellomsåle og gummi yttersåle med sklisikre egenskaper.

X78420
Fra:

ekskl. mva.

Vernestøvlett Vinter S3 SZ, HH Oxford HT

Vinterfôret vernestøvel i premium oljet Nubuck lær med høy holdbarhet. Bred og romslig passform med bemerkelsesverdig god demping og høy grad av komfort. Primaloft® isolasjon og YKK® glidelås på innersiden gjør denne modellen til en bedre vinterstøvel

X78405
Fra:

ekskl. mva.

Vernesko Halvhøy SZ S3, HH Oxford MID

Vinterfôret verneskolett i premium oljet Nubuck lær med høy holdbarhet. Bred og romslig passform med bemerkelsesverdig god demping og høy grad av komfort.

X78404
Fra:

ekskl. mva.

Vernesko Halvhøy S3, HH Oxford MID

Verneskolett i premium oljet Nubuck lær med høy holdbarhet. Bred og romslig passform med bemerkelsesverdig god demping og høy grad av komfort.

X78403-724
Fra:

ekskl. mva.

Fotvern

Knuste føtter, beinbrudd og manglende tær, åpne sår på føttene, kutt, rifter og avskårne tær, brannsår og elektriske støt. Dette er noen av de vanligste skader som oppstår på en arbeidsplass når det ikke brukes vernesko. Flere og flere land innfører obligatoriske lovbestemmelser for bruk av vernesko på arbeidsplassen for å øke sikkerheten.
Vernesko er svært viktig for å beskytte føttene. Ettersom det finnes mange potensielle farer på arbeidsplassen, er det viktig å vite hvilken beskyttelseskatgori som passer deg.


Lenker
Min side