Skip to main content
Til toppen
Ekspress levering - Få varene dine allerede i morgen
HMS - Vi tilbyr skreddersøm for dine ansatte!
På stedet service - I form av veiledning og demonstrasjon av produkter

Rengjøring

Visning
Absorberingsmiddel Absol 40L 16kg sekk

Absol suger opp, sanerer og nøytraliserer raskt og effektivt farlige væsker. Produktet fungerer også som en brannhemmer. På grunn av sine allsidige egenskaper kan den brukes overalt hvor det er håndtert olje, fett, maling, løsemidler og syrer

U0140

ekskl. mva.

Antibac 85% Hånddesinfeksjon 600ml

Produktserien inneholder 85 % alkohol, hvorav hele 80 % er ren etanol av farmasøytisk kvalitet. Den flytende væsken kommer godt til overalt på huden, er enkel å gni inn og kleber ikke.

NK601686

ekskl. mva.

Antibac 85% Hånddesinfeksjon gel 150ml

Antibac® Hånddesinfeksjon 85 % er vår originale, velkjente og tyntflytende variant.Praktisk 150 ml flaske.

NK601687

ekskl. mva.

Engangssvamp m/Sjampoo

Rengjør bilen skånsomt og raskt. Shampoen er skånsom mot lakken. Svampen er produsert i materiale av høy kvalitet som tåler fett, olje og bensin.

KJE5522

ekskl. mva.

Glassrens 500ml

Et lett basisk, rensende og avfettende skum i sprayboks.Har høy virkning og etterlater ingen rester.

NK090504

ekskl. mva.

Micro-Vask/ Avfettingsmiddel 25 liter

Vår Micro-Vask er en Allsidig, konsentrert, vannbasert rense- og avfettingsmiddel. Brukes til rengjøring av alle typer malte og lakkerte overflater. Kan også benyttes til motorvask, dekkrens, felgrens, avfetting av bil, rengjøring av smøregraver og verkstedgulv. Egner seg også til bilvaskeanlegg. Fjerner effektivt generell smuss, olje, sot, veisalt, asfalt og fett.

NK6442388

ekskl. mva.

NEO-REN HD Håndrengjøringsklut ( 100 stk.)

Håndrengjøringsklut med både glatt og ru side. For sterkt tilsmussede hender, uten bruk av vann. Tilsatt hudpleiende midler og TÅLER FROST. Fri for petroleumsbaserte løsningsmidler.

L20100

ekskl. mva.

NEO-REN Håndrengjøringsklut ( 150 stk.)

For sterkt tilsmussede hender og annet, uten bruk av vann. Tilsatt hudpleiende midler og TÅLER FROST. Fri for petroleumsbaserte løsningsmidler.

L20150

ekskl. mva.

Spylevæske 4L, Kemetyl T-blå

T-blå vindusspylervæske er frostbeskyttelses- og rengjøringsmiddel til bilens ruter, lyskastere, vinduer og speil. T-blå fjerner effektivt veisalt, trafikkfilm, olje og annet smuss. Skader ikke bilens gummilister, viskerblad eller lakk.

NK4942

ekskl. mva.

Superavfetting 20L Kraftig industriavfetting

Meget kraftig vannbasert avfettings-/ rengjøringsmiddel, til de fleste typer kraftig industriell avfetting, vask og bonevoksfjerning.

OK358

ekskl. mva.

Svamp u/såpe

Svamp i høykvalitetsmateriale med god motstand og som suger godt med vann. Dette betyr at du holder på nok såpevann mens du vasker. Motstandsdyktig mot fett, olje og bensin.

KJE5521

ekskl. mva.

Lenker
Min side