Skip to main content
Til toppen
Ekspress levering - Få varene dine allerede i morgen
HMS - Vi tilbyr skreddersøm for dine ansatte!
På stedet service - I form av veiledning og demonstrasjon av produkter

Velkommen til Neo-Select

Siden starten i 1989 har vi levert forbruksmateriell til det profesjonelle marked innenfor
håndverk, industri og offentlig sektor.                      Hvem er vi

Neo-Select AS ble etablert i 1989 og har siden den gang tilstrebet å gjøre håndverkerens hverdag enklere. Primært gjennom riktige produktvalg og kundenærhet innenfor forbruksmateriell tilpasset det profesjonelle markedet innenfor håndverk, industri samt offentlig sektor.

I 2022 ble selskapet ytterligere styrket og inngår nå i Ahlsell gruppen som et frittstående datterselskap. Vi er lokalisert på Lierskogen i Viken, med butikk, lager og kontorer langs motorveien mellom Oslo og Drammen.


Vårt landsdekkende salgsapparat yter "på stedet"-service i form av veiledning og demonstrasjon av produkter. I tillegg har vi kundeservice på huset, med god kunnskap innenfor vårt varesortiment.
Neo-Select vil til enhver tid tilstrebe en så god service og tilrettelegging for våre kunder som overhode mulig. Vi ønsker å bli oppfattet som en god og løsningsorientert samarbeidspartner.


Neo-Select har et stort spenn innenfor varespekteret, med over 80 000 registrerte varenummer håper vi å kunne fremstå som en totalleverandør. Vi importerer det meste av forbruksmateriellet vårt, og forsterker sortimentet med ytterlige samarbeidspartnere på importleddet.


Fra vårt rikholdige lager på 1200m2 sender vi daglig ut varer over hele landet. For våre kunder innenfor arbeidstøy kan vi tilby montering av transfermerker / logo for profilering av egen bedrift.
Les mer om bedriftsprofilering HER


Alle våre kunder er hjertelig velkommen i vår Proff-Shop, med et rikholdig utvalg av forbruksmateriell, hånd- og elektroverktøy samt egen avdeling på 300 m2 med arbeidsklær.

Ta kontakt med vår kundeservice eller en av våre selgere for mer informasjon.


Les mer om:
Neo-Select som datterselskap av Ahlsell, nettsted: Ahlsell - Våre datterselskap
Ahlsell Norge, nettsted: ahlsell.no

 


 


Nyheter

Oppgradering av klesavdelingen
Oppgradering av klesavdelingen

Vi har "pussa opp" - Stor oppgradering av utstillingen! Neo-Select har hatt besøk av et team fra Helly Hansen workwear i butikken vår på Lierskogen som har oppgradert og fornyet utstillingene i klesavdelingen vår i 2 etg.

Milwaukee Earbuds
Milwaukee Earbuds

Har du fått med deg nyheten Milwaukee earbuds??

PACKOUT™ Oppbevaringssystem
PACKOUT™ Oppbevaringssystem

Milwaukee Tool revolusjonerer måten å transportere, organisere og oppbevare verktøy og utstyr på, for håndverkere - med PACKOUT™ Modulbasert oppbevaringssystem.

Kontakt min selger
Kontakt min selger

Neo-Select har utarbeidet denne funksjonen for å best mulig kunne yte "på stedet"-service for våre kunder.

Julegave 2023
Julegave 2023

Neo-Select velger også i år å gi årets julegave til en organisasjon som ivaretar, gir lysglimt og håp til de som ikke har det så enkelt. Årets julegave 2023 gir vi til Frelsesarmeen.

Nedetid på nettsiden
Nedetid på nettsiden

Grunnet kabelarbei vil vår nettbutikk være nede i tidsrommet 15/2 kl.22.00 til 16/2 kl.06.00

Lansering av ny nettbutikk
Lansering av ny nettbutikk

Neo-Select har lenge jobbet med tilpasninger for den nye nettbutikken, og det er med et smil om munnen vi endelig kan gjøre siden til en live-versjon samt sette dato for når "butikken" vil åpnes for kunder.

Neo-Select + Ahlsell = Sant
Neo-Select + Ahlsell = Sant

Selskapet styrker sin posisjon i markedet samt øker konkurranse kraften. Våre dyktige folk blir enda dyktigere gjennom et solid nettverk i ryggen.

Reklamekampanje Svea Norge
Reklamekampanje Svea Norge

Det skjer stadig spennende ting i kulissene hos Neo-Select. I august bidro vi i Svea Norges reklamekampanje.

Årets Julegave 2022
Årets Julegave 2022

Neo-Select velger også i år å forære årets julegave til en organisasjon som ivaretar, gir lysglimt og håp til de som ikke har det så enkelt.

Lenker
Min side