Skip to main content
Til toppen
Ekspress levering - Få varene dine allerede i morgen
HMS - Vi tilbyr skreddersøm for dine ansatte!
På stedet service - I form av veiledning og demonstrasjon av produkter

Bildet: Fra venstre: Rolf Müller, konsulent for Neo-Select, Paul Egil Garvik, regionsjef i Ahlsell, Stein Bigseth, daglig leder i Neo-Select, Lars Erik Finne, direktør M&A i Ahlsell, Mikael Falk, oppkjøpsansvarlig konsern i Ahlsell, Øyvind Skjerstad Ramsøy, regional salgssjef i Ahlsell. Foto: Ahlsell / Roar Kruse


Neo-Select tar store steg fremover

Selskapet styrker sin posisjon i markedet samt øker konkurransekraften. Våre dyktige folk blir enda dyktigere gjennom et solid nettverk i ryggen.

Ahlsell Norge AS har innngått avtale om kjøp av samtlige aksjer i Neo-Select AS.
Det nye oppkjøpet styrker Ahlsells posisjon ytterligere innenfor de aktuelle varesegmentene, og gir Neo-Select AS enda bedre tilgang til flere produkter og kunder - og dermed økt konkurransekraft mot nye og eksisterende kunder.


Fokus på kvalitet, høy servicegrad og spesialkompetanse

Neo-Select AS har et bredt sortiment innen varesegmenter som Ahlsell stadig utvikler og forbedrer. Begge selskapene er opptatt av at produktene skal holde høy kvalitet og være godt tilpasset proffbrukere.

- For kundene til Neo-Select AS vil oppkjøpet bety at de får tilgang til hele Ahlsells produktbredde, og ikke minst til logistikktilbudet vårt. Vi har høy leveringspresisjon og har i tillegg kuttet stort i CO2-utslippene knyttet til varetransport ut til kundene. Dette blir rene fordeler som kundene til Neo-Select nå får ta del i, sier administrerende direktør Rune Flengsrud i Ahlsell.

Flegsrud poengterer samtidig at kjøpet av Neo-Select AS med sin spesialkompetanse og tyngde innenfor verktøy, forbruksmateriell, arbeidsklær og verneutstyr, kombinert med et dyktig salgsapparat, er et betydelig positivt bidrag inn i Ahlsell.

- Vi vet at de kunnskapsrike selgerne vi nå får på laget vårt har gode relasjoner til mange proffkunder i sin region, ikke minst på grunn av den høye servicegraden de leverer og evnen deres til å skreddersy løsninger etter kundens behov. Disse relasjonene skal vi dyrke videre.

 

Tror på et enda bedre tilbud til kundene i nærområdet

Stein Bigseth, daglig leder og selger av Neo-Select AS, ser frem til å ta med seg alle sine kollegaer i den videre satsingen. Det var uaktuelt å vurdere et oppkjøp av andre enn Ahlsell.

- Vi bryr oss veldig om kundene våre og hverandre som kollegaer. Da Ahlsell viste sin interesse for selskapet, var det derfor viktig at vi ved et eierskifte sikret et enda bedre tilbud til våre kunder. Det får vi nå. Ahlsell har i mange tiår bevist at de tar proffkundene på alvor gjennom å bli stadig bedre på både sortimentsbredde og leveringspresisjon. I tillegg har de i likhet med oss veldig dyktige folk i alle ledd, så vi er svært godt fornøyde med matchen, forteller Bigseth. 


Link: Ahlsell Norge Pressemelding
Link: Byggindustrien - Bygg.no
Link: Byggfakta - Nyheter


Publisert 08.09.2022 
Ref. Ahlsell Norge Pressemelding

 

Lenker
Min side