Til toppen

Sorter Navn (a > å)

2GO Refresh Duftpose 2pk

Denne lille posen absorberer fukt, tar bort dårlig lukt og gir en herlig friskhet i skoen. Holdbarhet luktfjerning og absorbering: 1 år
X30102GO

Brodder, Slip Protector Plus

Lett fleksibel isbrodd for bruk på snø og is.
X5301

Clog, Uten tåvern, Sort

Meget komfortable klogger med vendbar hælrem med elastikk.
X38800

Discover Trail/Hikingsko Camo/Black

DISCOVER ™ en sko som er konstruert for de som går hele dagen på hardt underlag.
X444S

Discover Trail/Hikingsko Fuksia/Apple

DISCOVER ™ en sko som er konstruert for de som går hele dagen på hardt underlag.
X2431S

Dry'n Air Deo-Gel såle

Sålen er parfyrmert for å hindre vond lukt. Meget god støtdemping, anbefales brukt ved gange på hardt underlag.
XB63001

Dry'n Air Omnia Såle, Høy Fotbue

Dry'n Air Omnia sitt gode dempelag, samt fukttransporterende kanaler gir deg førsteklasses komfort i vernefottøy. Denne modellen er for de som trenger en såle med Høy fotbue.
XOMNIAHIG

Dry'n Air Omnia Såle, Lav Fotbue

Dry'n Air Omnia sitt gode dempelag, samt fukttransporterende kanaler gir deg førsteklasses komfort i vernefottøy. Denne modellen er for de som trenger en såle med Lav fotbue.
XOMNIALOW

Dry'n Air Omnia Såle, Medium Fotbue

Dry'n Air Omnia sitt gode dempelag, samt fukttransporterende kanaler gir deg førsteklasses komfort i vernefottøy. Denne modellen er for de som trenger en såle med Medium fotbue.
XOMNIAMED

HH Rabbora Arbeidssko u/vern Trail mid HT WW

Lette, ankelhøye joggesko med ypperlige støtdempende egenskaper og økt stabilitet for å holde deg nær bakken og i ett med stien.
X78253

Impregneringsspray 500ml

Holder tekstiler/skinn tørre samtidig som de puster. Er usynlig, beholder farger og egenskaper.Beskytter mot væske, smuss, slitasje og UV-stråler. Motvirker falming og virker antibakteriell.Uten PFOS og PFOA, eller andre skadelige stoffer.
X058700600

Fotvern

Knuste føtter, beinbrudd og manglende tær, åpne sår på føttene, kutt, rifter og avskårne tær, brannsår og elektriske støt. Dette er noen av de vanligste skader som oppstår på en arbeidsplass når det ikke brukes vernesko. Flere og flere land innfører obligatoriske lovbestemmelser for bruk av vernesko på arbeidsplassen for å øke sikkerheten.
Vernesko er svært viktig for å beskytte føttene. Ettersom det finnes mange potensielle farer på arbeidsplassen, er det viktig å vite hvilken beskyttelseskatgori som passer deg.