Skip to main content
Til toppen
Ekspress levering - Få varene dine allerede i morgen
HMS - Vi tilbyr skreddersøm for dine ansatte!
På stedet service - I form av veiledning og demonstrasjon av produkter

Visning
Håndverksvest, HH Chelsea

Klassisk og slitesterk håndverkervest.

X76341
Fra:

ekskl. mva.

Jakke HH Magni Evolution

Denne jakken er laget med førsteklasses materialer og YKK®-glidelåser for langvarig holdbarhet og pålitelighet.

X74263
Fra:

ekskl. mva.

Jakke Softshell Dame HH W Luna

Luna kolleksjonen er designet og testet av kvinner. Luna Softshell Jacket er et av våre mest allsidige plagg med kvinnespesifikk passform, som holder brukeren komfortabel gjennom hele arbeidsdagen.

X74240
Fra:

ekskl. mva.

Jakke Softshell Dame HH W Manchester 2.0

En slitesterk, allsidig jakke som gir litt beskyttelse mot vær og vind, mens dens rene design og strømlinjeformede passform gir flott hverdagsbruk.

X74241
Fra:

ekskl. mva.

Jakke Softshell HH Oxford Hooded

Tar komforten og værbestandigheten fra softshell inn i Oxford-familien. Ultimate fleksibilitet å bruke som frittstående på kalde morgener på arbeidsplassen med vind- og værbestandighet samt et lagdelt stykke for ekstra varme.

X74290
Fra:

ekskl. mva.

Skalljakke Dame HH W Luna Shell

Luna kolleksjonen er designet for og testet av kvinner. Luna Shell jacket er vår beste skalljakke til kvinner. Det er ei allværsjakke som beskytter for vær og vind. Kombiner gjerne med Lifa® merino og mellomlag i fleece og vipps, da er du kledd i 3-lags konseptet som holder deg tørr, varm og sikker i alle værtyper.

X71240
Fra:

ekskl. mva.

Skalljakke Dame HH W Manchester Shell

Manchester Shell jakke er ei klassisk vanntett og pustende Helly Tech®-skalljakke til helårsbruk. Perfekt skalljakke over en av våre mellomlagsprodukter – både i fleece og Primaloft®.W-kolleksjonen er designet for og testet av kvinner.

X71262
Fra:

ekskl. mva.

Skalljakke m/Hette HH Kensington

Kensington Shell Jacket er en lett og myk skalljakke med to lags konstruksjon som beskytter deg mot vær og vind gjennom hele arbeidsdagen.

X71080
Fra:

ekskl. mva.

Skalljakke m/Hette, HH Chelsea Evolution

Denne kraftige skalljakken har en 3-lags konstruksjon med Helly Tech® Professional membran som er vanntett og ventilerende. Cordura® forsterkning på skuldrene gjør den ekstra slitesterk og formsydde ermer sikrer god passform og bevegelighet. Jakken har mange praktiske detaljer og har flere justeringsmuligheter slik at du kan finne din perfekt passform. Blir det for varmt kan du raskt kjøle deg ned igjen med strategisk plasserte glidelåser for ventilasjon.

X71140
Fra:

ekskl. mva.

Skalljakke, m/Hette, HH Manchester

Klassisk vanntett og pustende Helly Tech®-skalljakke til helårsbruk. Kompatibel med 72065 zip-in fleece jakke. Perfekt skalljakke over en av våre mellomlagsprodukter – både i fleece og Primaloft®

X71043
Fra:

ekskl. mva.

Softshelljakke m/Hette, HH Chelsea Evolution

Softshelljakke med vanntett membran og fleece innerfôr. Et stort ryggpanel med 4-veis stretch sørger for optimal komfort og bevegelighet

X74140
Fra:

ekskl. mva.

Softshelljakke, HH Kensington

Dette er en meget behagelig softshell jakke, for allsidig bruk og med praktiske, stilrene detaljer. Her er det god plass til profilering med din logo

X74231
Fra:

ekskl. mva.

VANNTETT. VENTILERENDE. GARANTERT.

Helly Tech® er det vanntette og ventilerende ytterlaget mellom deg og elementene


LIFALOFT

20% LETTERE OG FREMDELES VARMERE ENN VANLIG ISOLASJON.

Med mer varme, lett isolasjon og enestående egenskaper for fuktighetshåndtering er LIFALOFT™-teknologien en isolasjonsrevolusjon som vil holde deg varmere med mindre vekt og stoff sammenlignet med vanlig polyesterisolasjon.


H2FLOW™

VARMERE. KJØLIGERE. TØRRERE.

Med H2Flow™ kan du kontrollere kroppstemperaturen. Teknologien gir optimal isolasjon ved bruk av luftlommer eller -hull som lagrer kroppsvarme, samtidig som du kan kontrollere varmen og luftstrømmen gjennom glidelåser med ventilasjon, slik at den kalde luften trenger inn og den varme luften transporteres ut.

Lenker
Min side