Skip to main content
Til toppen
Ekspress levering - Få varene dine allerede i morgen
HMS - Vi tilbyr skreddersøm for dine ansatte!
På stedet service - I form av veiledning og demonstrasjon av produkter

Kraftform Kompakt Zyklop Mini 2, 27 deler

Produktnummer: W5135918001
Salgsenhet: Stk
Lagerbeholdning:
Wera
ekskl. mva.

Skraller og skruer i Kraftform Kompakt-format. De senkesmidde skrallene Zyklop Mini 1 og 2 i helstålutførelse kombinerer elegant design med utrolig robusthet. Egnet for ekstra rask skruing også på trange steder.

Kraftform Kompakt Zyklop Mini 2, 27‑deler

  • Skraller i senkesmidd helstålutførelse
  • For skruing under spesielt trange arbeidsforhold
  • Zyklop-piper 8990 FA for direkte bruk i Zyklop Mini 2
  • Med bitsholder, 9 piper, 14 bits og 1 adapter
  • I robust testilfutteral

Skraller og skruer i Kraftform Kompakt-format. De senkesmidde skrallene Zyklop Mini 1 og 2 i helstålutførelse kombinerer elegant design med utrolig robusthet. Egnet for ekstra rask skruing også på trange steder. Zyklop Mini 1 eller 2 er det riktige alternativet når plassmangel gjør at det ikke er mulig å skru med maskin eller vanlig håndverktøy. 1 bitsskralle Zyklop Mini 1; egnet for feste av bits med 1/4" utvendig sekskantdrev iht. DIN ISO 1173-C 6,3 og E 6,3 og Wera tilkoblingsserie 1 og 4; med Wera-adapter 870/1 er det også mulig å bruke 1/4" piper. 1 pipeskralle Zyklop Mini 2; egnet for direkte feste av Wera Zyklop-spesialpipene 8790 FA.

Størrelse Sett
Type Pipe
Generelle produktspesifikasjoner
Salgsenhet Stk
Vekt N/A kg
Lengde N/A
Bredde N/A
Høyde N/A

Zyklop Speed – utrolig rask og fleksibel

Vi nektet å tro at en skralle ikke kunne bli raskere. Vi likte heller ikke tanken på at brukerne trengte ulike typer skraller for å få en jobb gjort. Derfor satte vi spørsmålstegn ved alt det vanlige ved skraller. Resultatet var Zyklop Speed-skrallen. Svingmassekonstruksjonen til Zyklop Speed sørger for en svært høy arbeidshastighet. Og Zyklop Speed kombinerer fordelene ved fem forskjellige typer skraller i ett verktøy. Den kan dessuten brukes som skrutrekker.

4. Fritt dreibart skrallehode
Skrallehodet dreier fritt og kan låses i alle posisjoner med skyvebryteren som sitter på begge sider. Arbeid uten problemer med god bevegelsesfrihet også ved arbeid på svært trange og vanskelig tilgjengelige steder. Forhåndsdefinert fiksering ved 0°, 15° og 90° til både høyre og venstre garanterer sikkert arbeid uten at skrallehodet glipper.

3. Skikkelige hurtigskruere
Zyklop Speed-skrallene er skikkelige hurtigskruere: Svingmassekonstruksjonen sørger for at skruingen går raskere. Den rotasjonssymetriske oppbyggingen av Kraftform-håndtaket og den frittdreiende hylsen gir rask rotasjon, særlig når skrallen ikke får tak på grunn av for liten motstand i gjengene.

2. Liten tilbakesvingvinkel
Den vendbare skrallen med 72 fine tenner har en liten tilbakesvingvinkel på kun 5°. Den lille slaglengden gjør det mulig å arbeide raskt og nøyaktig i alle monteringsposisjoner.

3. Kulelås
Kulelåsen holder piper og tilbehør forsvarlig fast og gir økt sikkerhet under arbeidet.
Et kort trykk på utløserknappen er alt som skal til for å bytte verktøy i alle forhåndsdefinerte posisjoner. Selv i 90° posisjon fungerer betjeningen.

5. Høyre-/venstregang
Alle Zyklop Speed-skrallene har et riflet hjul som gjør det raskt og enkelt å skifte mellom høyre- og venstregang, i alle stillinger. Ingen omstendelig operasjon, ingen tidstap!

6. Vanlig skrutrekker
I 0°-stillingen kan skraller med adapter og bits brukes som en vanlig skrutrekker.

Lenker
Min side