Skip to main content
Til toppen
Ekspress levering - Få varene dine allerede i morgen
HMS - Vi tilbyr skreddersøm for dine ansatte!
På stedet service - I form av veiledning og demonstrasjon av produkter

 

Andre generasjons betongpistol

Ny løsning fra Rawlplug for manuelle og direkte festesystemer: R-RAWL-SC40 2. generasjons gassdrevne pistol fra Rawlplug gir endringer for forbedrede viktige verktøyparametere.

Langvarig lett litiumbatteripakke, overlegen beskyttelse mot forurensning og forbedret ergonomi som gjør selv langvarig arbeid behagelig - den nye verktøyversjonen har utviklet seg betydelig i alle disse aspektene. Å kombinere originalens pålitelige med 2. generasjons innovativitet har ført til en ufeilbarlig og brukervennlig mekanisme som tilfredsstiller de strenge kravene fra fagfolk innen bygning.

 

 

Helt ny kraftpakke

Med en kapasitet på 2,5Ah og spenning på 7,2V, gjør Li-Ion-batteriet deg i stand til å utføre opptil 8000 skytinger etter en 30 minutters lang lading. Ved å plassere to slike batterier i pistolsettet, har vi klart å forkorte nedetid som tidligere var nødvendig for lading.


 

Lagringsfunksjoner

Funkjsoner som batterinivåindikator og bytte til standby-modus etter 10 minutter når den er inaktiv, gjør det mulig å kontrollere beredskapen til enheten og spare tid.


 

Rask lading

Det raske 2-minutters ladealternativet som er tilstrekkelig for 200 skudd, er en perfekt løsning når jobben må fullføres og batteriet er helt tomt.


 

Ny støvbeskyttelse

Det nye frontdekselet gir langt bedre beskyttelse av pistolens indre komponenter mot støv og andre forurensninger som forlenger verktøyets levetid med ca. 40%! Samtidig ser formen designet på en slik måte at den sikrer ubegrenset arbeidskomfort selv på utilgjengelige steder, for eksempel nær veggen eller søyler.


 

Forbedret ergonomi

Den nye posisjoneringen av håndtaket har utløst langt bedre verktøybalanse og forbedret brukeropplevelsen betydelig, spesielt i langvarige jobber. Denne fuksjonen vil bli verdsatt av brukere som jobber under gulvplater, der den spiller en særlig viktig rolle.


 

Variabel festedybde

Den utmerkede presisjonen til 2. generasjon R-RAWL-SC40 skyldes det forbedrede spikerdybdejusteringssystemet. Verktøyets toposisjonsmekanisme gjør det mulig å stille spikerdybden i alle applikasjoner uavhengig av underlagstype.


 

Tilbud
Boltepistol, Maskin Gass SC40II Rawl

Ny gassdrevet boltepistol for stål og betong. Kraftig og effektiv.

450-SC40

ekskl. mva.

Lenker
Min side