Skip to main content
Til toppen
Ekspress levering - Få varene dine allerede i morgen
HMS - Vi tilbyr skreddersøm for dine ansatte!
På stedet service - I form av veiledning og demonstrasjon av produkter

EN 343

Denne standarden spesifiserer kravene og testmetodene som gjelder for materialer og sømmer i klær som skal beskytte mot nedbør f.eks. regn, snø, tåke og fukt på bakken i temperaturer ned til 5°C.

 


Visning
Regnbukse Varsel HH Alta Hi Vis kl.1

En lettvekts regnbukse i mykt og elastisk PU-materiale som holder komforten oppe når du trenger en rimelig og enkel løsning når det regner. Holder deg synlig og tørr.

X70460
Fra:

ekskl. mva.

Regnbukse m/seler Alta Hi Vis

En lettvekts regn-selebukse i mykt og elastisk PU-materiale som holder komforten oppe når du trenger en rimelig og enkel løsning når det regner. Holder deg synlig og tørr.

X70570
Fra:

ekskl. mva.

Regnjakke Varsel, HH Alta Hi Vis kl.3

En lettvekts regnjakke i mykt og elastisk PU-materiale som holder komforten oppe når du trenger en rimelig og enkel løsning når det regner. En del av vår basiskolleksjon med synlighetssertifisering kl.3

X70260
Fra:

ekskl. mva.

Regntøy Bukse HH Gale

Myk PU regnbukse med flere praktiske funksjoner, oppdatert passform og moderne design. Ftalat-fritt materiale som reduserer miljøpåkjenningen og holder deg tørr uansett værforhold.

X70484
Fra:

ekskl. mva.

Regntøy Bukse PU, HH Voss

Voss Pant er basert på 100 % vind- og vanntett PU-stoff med Helox+ teknologi som beskytter deg 100 % i all slags vær. Det lette PU Helox+ strekkmaterialet tilfører ekstra komfort når buksen brukes i timevis.

X70480
Fra:

ekskl. mva.

Regntøy Frakk PU, HH Voss lang

En klassisk regnfrakk når du trenger noe enkelt og praktisk for å holder deg tørr og beskyttet i regnvær. 100% vind- og vanntett PU-stoff med Helox+ teknologi beskytter deg fullt ut i all slags vær.

X70186
Fra:

ekskl. mva.

Regntøy Jakke HH Gale

Myk PU regnjakke med flere praktiske funksjoner, oppdatert passform og moderne design. Ftalat-fritt materiale som reduserer miljøpåkjenningen og holder deg tørr uansett værforhold.

X70282
Fra:

ekskl. mva.

Regntøy Jakke PU, HH Voss

Denne ikoniske regnjakken har hatt suksess på et globalt nivå etter å ha beskyttet fiskere under de kaldeste havforholdene i all slags vær. 100 % vind- og vanntett PU-stoff med Helox+ teknologi beskytter deg fullt ut i all slags vær.

X70180
Fra:

ekskl. mva.

Regntøy, HH Svolvær Sydvest

Klassisk og tidløs sydvest for allsidig bruk.

X79816
Fra:

ekskl. mva.

Lenker
Min side