Skip to main content
Til toppen
Ekspress levering - Få varene dine allerede i morgen
HMS - Vi tilbyr skreddersøm for dine ansatte!
På stedet service - I form av veiledning og demonstrasjon av produkter

Tool-Check PLUS

Produktnummer: W5056490001
Salgsenhet: Stk
Lagerbeholdning:
Wera
ekskl. mva.

Verktøykombinasjon bestående av skralle, bits, piper og en håndholder som tar minimal plass. Perfekt som en universell følgesvenn for en rekke skruoperasjoner. Høykvalitets bitshåndholder med Kraftform Plus-håndtak for komfortabelt ergonomisk arbeid.

Tool-Check PLUS, 39‑deler

  • Enkelt retningsbytte med vender
  • Fint fortannet skrallemekanikk og liten returvinkel på bare 6°
  • Svært robust uten momentbegrensning
  • Hurtigchuck med Rapidaptor-teknologi
  • Med "Take it easy" verktøyidentifikasjon: Fargekoding i henhold til størrelse
Størrelse Sett
Type Skrutrekker
Generelle produktspesifikasjoner
Salgsenhet Stk
Vekt N/A kg
Lengde N/A
Bredde N/A
Høyde N/A

Zyklop Speed – utrolig rask og fleksibel

Vi nektet å tro at en skralle ikke kunne bli raskere. Vi likte heller ikke tanken på at brukerne trengte ulike typer skraller for å få en jobb gjort. Derfor satte vi spørsmålstegn ved alt det vanlige ved skraller. Resultatet var Zyklop Speed-skrallen. Svingmassekonstruksjonen til Zyklop Speed sørger for en svært høy arbeidshastighet. Og Zyklop Speed kombinerer fordelene ved fem forskjellige typer skraller i ett verktøy. Den kan dessuten brukes som skrutrekker.

4. Fritt dreibart skrallehode
Skrallehodet dreier fritt og kan låses i alle posisjoner med skyvebryteren som sitter på begge sider. Arbeid uten problemer med god bevegelsesfrihet også ved arbeid på svært trange og vanskelig tilgjengelige steder. Forhåndsdefinert fiksering ved 0°, 15° og 90° til både høyre og venstre garanterer sikkert arbeid uten at skrallehodet glipper.

3. Skikkelige hurtigskruere
Zyklop Speed-skrallene er skikkelige hurtigskruere: Svingmassekonstruksjonen sørger for at skruingen går raskere. Den rotasjonssymetriske oppbyggingen av Kraftform-håndtaket og den frittdreiende hylsen gir rask rotasjon, særlig når skrallen ikke får tak på grunn av for liten motstand i gjengene.

2. Liten tilbakesvingvinkel
Den vendbare skrallen med 72 fine tenner har en liten tilbakesvingvinkel på kun 5°. Den lille slaglengden gjør det mulig å arbeide raskt og nøyaktig i alle monteringsposisjoner.

3. Kulelås
Kulelåsen holder piper og tilbehør forsvarlig fast og gir økt sikkerhet under arbeidet.
Et kort trykk på utløserknappen er alt som skal til for å bytte verktøy i alle forhåndsdefinerte posisjoner. Selv i 90° posisjon fungerer betjeningen.

5. Høyre-/venstregang
Alle Zyklop Speed-skrallene har et riflet hjul som gjør det raskt og enkelt å skifte mellom høyre- og venstregang, i alle stillinger. Ingen omstendelig operasjon, ingen tidstap!

6. Vanlig skrutrekker
I 0°-stillingen kan skraller med adapter og bits brukes som en vanlig skrutrekker.

Verktøykombinasjon bestående av skralle, bits, piper og en håndholder som tar minimal plass. Perfekt som en universell følgesvenn for en rekke skruoperasjoner. Høykvalitets bitshåndholder med Kraftform Plus-håndtak for komfortabelt ergonomisk arbeid, slik at blemmer og træler unngås. Harde grepssoner for høy arbeidshastighet, myke grepssoner for høy momentoverføring. Bitsskralle for hurtig arbeid når plassmangel gjør at det ikke er mulig å skru med maskin eller vanlig håndverktøy. Hurtig veksling fra venstre til høyre og omvendt ved hjelp av vendespaken. Hurtig dreiing (med tommelen) over det riflede skrallehodet. Meget enkel betjening, også med bare én hånd. Ergonomisk skrallehode/-spak: Kraftform-geometri med perfekt formede anleggsflater for fingrene. Ettersom bitsen monteres direkte i skrallehodet, oppnås det minimal størrelse på verktøyet, slik at det kan brukes i lave arbeidshøyder. Liten returvinkel på bare 6° for presisjonsarbeid. Robust senkesmidd helståldesign. Moment på mer enn 65 Nm. Bitsholderen Rapidaptor med frittdreiende hylse: Kan brukes som forlengelse, for lynraskt skifte av bits uten tilleggsverktøy, selv de minste bitsstørrelsene med bare én hånd. Slitesterke bits til universell bruk. Hånd- og maskinpiper for stort sett alle bruksområder. Med "Take it easy" verktøyidentifikasjon med fargekoding i henhold til størrelse - for raskt og enkelt valg av riktig verktøy. Gir godt grep selv med olje på hendene. Med rille for kulefeste. For skruer og muttere med utvendig sekskant. Av mattforkrommet krom-vanadium.


Lenker
Min side