Skip to main content
Til toppen
Ekspress levering - Få varene dine allerede i morgen
HMS - Vi tilbyr skreddersøm for dine ansatte!
På stedet service - I form av veiledning og demonstrasjon av produkter


Skalljakke m/Hette, HH Chelsea Evolution

Denne kraftige skalljakken har en 3-lags konstruksjon med Helly Tech® Professional membran som er vanntett og ventilerende. Cordura® forsterkning på skuldrene gjør den ekstra slitesterk og formsydde ermer sikrer god passform og bevegelighet. Jakken har mange praktiske detaljer og har flere justeringsmuligheter slik at du kan finne din perfekt passform. Blir det for varmt kan du raskt kjøle deg ned igjen med strategisk plasserte glidelåser for ventilasjon.

X71140
Fra:

ekskl. mva.

Håndverksbukse HH Chelsea Evolution Breeze

Klima regulerbar komfort! Om du ønsker deg en lettere og luftigere utgave av Chelsea Evolution Construction Pant, så velger du denne modellen som er konstruert i lettere 4-veis stretch hovedmateriale og mekanisk ventilasjon på siden av knærne.

X77550
Fra:

ekskl. mva.

Varselbukse ICU Kl.1

Optimal 4-veis stretchmateriale kombinert med synlighetsmateriale av polyester og bomull, gir optimal komfort, stil og økt sikkerhet når synlighet er avgjørende. Med formsydd passform og moderne design. Avtakbare hengelommer og Cordura®-forsterkninger. Vår mest allsidige synlighetsbukse som passer de fleste. Vår bestselger!

X77471
Fra:

ekskl. mva.

Varsel Sweat Jakke, Hette, HH ICU Kl.1

ICU Hettejakke - Møter alle krav til sikkerhetsstandarder kombinert med funksjonalitet og høy komfort. Synlighetssertifisert kl 1. Denne hettejakken har potensiale til å bli din favoritt.

X79273
Fra:

ekskl. mva.

Base Layer HH Lifa Merino Crewneck Trøye

Kombinasjon av vår prisbelønnede Lifa®-fibertråd og merinoull gir deg det aller beste fra to verdener: fukttransport og ekstra varme. Lifa®-tråden på innsiden transporterer fukt bort fra kroppen, slik at du holder deg tørr ved høy aktivitet. Utvendig lag med myk merinoull gir ekstra varme på kalde dager.

X75106
Fra:

ekskl. mva.

Base Layer HH Lifa Merino Half Zip Trøye

Fukttransport og isolasjon. Lifa® fibrene transporterer svette bort fra kroppen og holder huden tørr. Myk merinoull suger til seg fukten og holder på varmen. Fantastisk for seg selv eller som førstelag i 3-lags konseptet. Utviklet for høy aktivitet på kalde dager

X75107
Fra:

ekskl. mva.

Vinterjakke Oxford

Komfortabel vinterjakke med høy bevegelsesfrihet. Jakken er konstruert med Helly Tech® Performance-membran og Primaloft®-isolering som vil holde deg varm, tørr og komfortabel i regn og snøvær

X73290
Fra:

ekskl. mva.

Varsel Vinter Kjeledress, HH Alna Kl.3

Vår beste synlighetssertifiserte vinterfôrede kjeledress. Designet og utviklet i samarbeid med polarforskere og våre profesjonelle brukere. Dressen er 100 % vind- og vanntett med mange gjennomtenkte og praktiske funksjoner.

X71694
Fra:

ekskl. mva.

Lenker
Min side